O nama

Luxury & Sun

Luxury & Sun je mala hrvatska tvrtka u obiteljskom vlasništvu. čija je misija pružiti prvoklasni all-inclusive odmor sasvim našim klijentima. Bilo da ste pasionirani putnik ili istinski gurman, bilo da tragate za mjestom na kojem možete organizirati nezaboravan incentive odmor za zaposlenike i poslovne partnere ili oduvijek sanjate da krstarite hrvatskom obalom s opcijama po vašem izboru, Luxury & Sun  nudi vam cijelu paletu usluga.
Život na moru i uz more zasigurno može biti čisti užitak, luksuz bez kompromisa: fantastično krstarenje na najmodernijoj luksuznoj jahti, najbolji okusi i mirisi vrhunske hrane i vina, nezaboravni vidici, bogati kulturno-povijesni sadržaji, odlična zabava i još mnogošto drugo.
U Luxury & Sun čvrsto vjerujemo da more, malo sunca i maestrala liječe skoro pa sve. Život na moru je život bez zadrške: novi užitci i nova iskustva, iz dana u dan!
MS Agape Rose

MS Agape Rose

MS AGAPE ROSE  je supermoderna jahta duljine 48,5m koja nudi iskustvo intimnog i luksuznog krstarenja.  Izvrstan izbor za sve koji žele izbliza, na sasvim novi način doživjeti spektakularnu jadransku obalu, istraživati personalizirane itinerere, s čitavom paletom opcija u lukama i izvan njih. Izgrađena u Hrvatskoj, s hrvatskom posadom i kapetanom, u vlasništvu obitelji Vuković, MS Agape Rose je  100% hrvatski proizvod, koji jamči nezaboravno krstarenje i fantastičan odmor.
Najsuvremenija oprema, veličina broda, tehničke karakteristike te prilagodljivost svih sadržaja i ponuda – poput itinerera, jelovnika i mnogočega drugoga – čine MS AGAPE ROSE idealnim plovilom za charter najam.  Obitelji, razne grupe i poslovni timovi mogu uživati u ekskluzivnom ambijentu privatne luksuzne jahte, sa stručnom i iskusnom posadom koja je uvijek na usluzi.
Ukrcajte se na MS Agape Rose i uživajte u 3 palube čistog luksuza. Natkriveni lounge, gornja paluba s ležaljkama i jacuzzijem, salon, restoran, bar s lounge terasom, kino dvorana, gym, salon za masažu te 11 prostranih, potpuno opremljenih kabina su samo dio all-inclusive luksuznog krstarenja  koji vam nudi MS AGAPE ROSE.
Galija Tirena

GALIJA TIRENA

Ukrcajte se na galiju Tirena i odjedrite daleko od gradske vreve, ravno u povijest! Puno više od tek još jednog broda za panoramske ture, Tirena i njena vesela posada povest će vas natrag u uzbudljivu eru kada su pravi jedrenjaci i gusari vladali svjetskim morima i oceanima.
Tirena je jedini hrvatski povijesni brod koji je u cijelosti načinjena od drva, uključujući i trup. Riječ je o 31m dugačkoj, 5,7 m širokoj replici dubrovačkog trgovačkog galijuna iz 16. stoljeća, koji je rekonstruiran po preciznim nacrtima iz dubrovačkog Pomorskog muzeja, uključujući najsitinije detalje poput raznih navigacijskih instrumenata i alata.
Baš kao i sam brod, i brodska tura s Tirenom je jedna od ponajboljih dubrovačkih atrakcija. Edukativna, interaktivna, zabavna, prikladna za dječja kolica i putnike u invalidskim kolicima – ova je tura magičan izlet  namijenjen obiteljima s djecom, višegeneracijskim grupama, ljubiteljima povijesti i jedrenjaka te svima onima koji tragaju za sasvim drugačijim turističkim sadržajem!
Tirena je dostupna i za charter najam  uz mogućnost personalizacije itinerara, vrhunski catering, Jacuzzi na samoj palubi i još mnogošto. Neponovljiv i šarmantan ambijent galije  Tirena savršena je pozadina za vaš sasvim poseban event.
Kontakt

info@luxuryandsun.hrLuxury & Sun d.o.o. / Poljička cesta-Bajnice 67 / Jesenice (Dugi Rat) / Croatia

©Luxury & Sun 2020